Антонио Брсјачки
Flag of North Macedonia.svg Овој корисник живее во Македонија.
Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 12 години, 9 месеци и 2 дена.
Ichthus.svg Овој корисник е христијанин.
Male symbol (bold, white).svg Овој корисник е од машкиот пол.
- Flower 02 -.jpg
Овој корисник е социјал-демократ.
ВикиПроект Историја Овој корисник е член на ВикиПроектот Историја.


ВикиПроект Книжевност Овој корисник е член на ВикиПроектот Книжевност.


ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
Stylized Mona Lisa.svgОвој корисник го интересира
историја на уметност.
Color icon blue.svg Омилената боја на овој корисник е сината.
Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.
el-1 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε βασικού επιπέδου Ελληνικά.
Real Life Barnstar.jpg Награда за активизам
За активизмот кој го покажувате во уредувањето на Википедија на македонски јазик. Kiril Simeonovski 14:02, 2 јануари 2012 (CET)