Ана, родена на 30 август, 1987 во Делчево, Македонија. Моментално студент на Природно-математички факултет, Институт за информатика.

Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
hr-4 Ovaj suradnik hrvatski razumije kao da mu je materinski jezik.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Напишани статии уреди

Наука уреди

Биографии уреди

Дополнети статии уреди

Планирани статии уреди