Википедија:Уредувачки натпревари/Вулкани/евиденција/C1600

C1600]
Статија О1 О2 О3 Напомена
Санта Марија (вулкан) 5 5 10 нова статија
Агуа (вулкан) 3 4 7 нова статија
Фуего (вулкан) 8 9 17 нова статија
Колима (вулкан) 4 4 8 нова статија
Тефра 3 3 6 нова статија
Трансмексикански Вулкански Појас 3 4 7 нова статија
Предлошка:Вулкани во Средна Америка 2 0 2 нова предлошка
Предлошка:Вулкани на Декадата 1 0 1 нова предлошка
Вкупно