PopMatters е меѓународно електронско списание со културнa критика кој покрива многу аспекти на популарната култура. PopMatters објавува прегледи, интервјуа и есеи за продукти во музиката, телевизијата, филмовите, книгите, видео игрите, стриповите, спортот, театарот, визуелната уметност, патувањето и Интернетот.[1]

PopMatters
Вид место
Zine
Достапно наАнглиски
СопственикСара Зупко
СоздавачСара Зупко
АдресаPopMatters.com

НаводиУреди

Надворешни врскиУреди