DNK е македонска поп група. Членови на групата се Панчо и Андреј.

DNK
Основни податоци
Роден(а)Скопје
Жанр(ови)поп

ДискографијаУреди

СпотовиУреди

Спот Година Режисер
Полна месечина 2008 Владимир Митревски-Ѓуле
Навлечен на тебе 2008 Владимир Митревски-Ѓуле
Змеј 2009 Владимир Митревски-Ѓуле
Пази се од мене 2009
Едно тело 2010 Огнен Шапковски
Спонзоруша' 2011
Кажано е се 2011
DADA 2011 Томато продукција
Од утро до мрак 2011 Томато продукција
Авион 2012
Диско џунгла 2012 Томато продукција
Старлета 2013 Томато продукција
Што сака нека биде 2013
Север и југ 2014 Томато продукција
Опуштено 2014
Она е од Шутка 2014 Томато продукција
Најмила 2015 Томато продукција
Само таа знае како 2016 Томато продукција
Стојам сам 2016
Јас и ти 2016 Томато продукција
Аеродром 2016 Томато продукција
Звер 2016 Владимир Митревски-Ѓуле
Некој друг 2017 Томато продукција
Уште еден ден 2017 Томато продукција
Невозможна мисија 2017 Даниел Јовески
Пола човек 2018 Александар Ристовски-Принц
Дијамант 2018 Александар Ристовски-Принц
Кога би знаела се 2019 CRNI SRBI PRODUCTION
Горе или Доле 2019 Даниел Јовески
Ромео и Јулија 2019 Илија Димкоски
Ние 2019 Даниел Јовески
Јави ми 2020 Никола Димов

НаводиУреди