„Гама Дизајн“ - Петралинци

Гама Дизајнпилана и претпријатие од дрвната индустрија за производство и обработка на дрво, дрвена граѓа за градежништво, амбалажа, огревно древо и преработен дрвен материјал за греење, од селото Петралинци, Струмичко, Македонија.

Гама Дизајн
Gama Dizajn
ТипАД
Oснована2000
СедиштеСтрумица, Република Македонија с.Петралинци, Струмица, Македонија
бб
Клучни личностиГоран Андонов
Дејностдрвна индустрија
Вработени10
Порталgamadizajn.com

ИсторијатУреди

ПроизводствоУреди

Производството на пиланата „Гама Дизајн“ го сочинуваат следните дрвни производи: палети, кутии и гајби и друг вид на амбалажа од дрвен материјал, дрвени елементи за мебел како столови и маси од буково дрво, варено дрво на пареа, летниковци од дрво како и дрвени струготини (пилевина) за пелети за грење.

ГалеријаУреди