Википедија:Уредувачки денови 2022: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
|-
| 1
| [[Корисник:Dandarmkd|Dandarmkd]]
|
| {{подреден список|[[Астрариум]] (Н)|[[Трепкачки споредувач]] (Н)|[[Кантерберски астролапски квадрант]] (Н)|[[Челатоне]] (Н)|[[Список на астрономски инструменти]] (Н)|[[Космолаб]] (Н)|[[Екваторски прстен]] (Н)|[[Диоптра]] (Н)|[[Трикветрум (астрономија)]] (Н)}}
|
|-
| 2
| [[Корисник:JanaBog|JanaBog]]
|
| {{подреден список|[[Фотометар]] (Н)|[[Астролаб]] (Н)}}
|
|-
| 3