Skin o' My Teeth: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
Избришана содржина Додадена содржина
с →‎top: clean up, replaced: -03- → март
с →‎Застапеност во музичките изданија и преработки: Јазична исправка, replaced: фанови → обожаватели
Ред 33:
* Песната беше изведена во живо на концертот во [[Буенос Аирес]], [[Аргентина]], во 2005 г. Беше планирано тој концерт да биде издаден како [[видео]] [[албум]] насловен ''[[That One Night: Live in Buenos Aires]]''. За жал, „Skin o' My Teeth“ не се нашла во конечниот избор на песни, но подоцна била додадена во дигиталната верзија на [[албум]]от од ''iTunes''.
* „Skin o' My Teeth“ беше отсвирена на концертот во [[Сан Диего]], а исто така се најде и на подоцнежниот [[видео]] [[албум]] ''[[Blood in the Water: Live in San Diego]]''.
* Оваа нумера е една од омилените песни на фановитеобожавателите, па поради тоа е изведувана на речиси секој настап во живо на [[Мегадет]]. Се наоѓа и на [[ДВД]] изданието ''[[The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria]]'', на концертот одржан на 22 јуни 2010 г.
* Насловот се однесува на популарната [[драма]] ''The Skin Of Our Teeth'' на добитникот на [[Пулицерова награда]], [[драматург]]от [[Торнтон Вилдер]].
* „Skin o' My Teeth“ е составен дел на два [[компилациски албум]]и на [[Мегадет]], и тоа ''[[Greatest Hits: Back to the Start]]'' (2005) и ''[[Anthology: Set the World Afire]]'' (2008).