Разлика помеѓу преработките на „Изгревно Езеро“

Нема измена во големината ,  пред 4 месеци
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
Ознаки: Мобилно уредување Мобилно семрежно уредување
File:Изгревно Корапско Езеро 12.jpg|Глетка од езерото
File:Изгревно Корапско Езеро 14.jpg|Глетка од езерото и билото на Кораб
File:Изгревно Езеро на Кораб 0201.jpg|Глетка на Изгревно Езеро од југ
File:Korab lake.jpg|Поглед на езерото од југ, со врвот [[Боази]] во позадината
File:Изгревно Корапско Езеро 09.jpg|Поглед на езерото од север