Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr“

→‎FlavrSavr: одговор
(→‎FlavrSavr: одговор)
===[[Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr|FlavrSavr]]===
<span class="plainlinks">'''[{{fullurl:Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr|action=edit&section=4}} Искажете го вашето мислење]'''</span> ([[Разговор за Википедија:Одземање на администраторски статус/FlavrSavr|разговор]])
 
:Здраво, ова го гледам со ден-два задоцнување. Овие месеци главно сум активен на англиската Википедија. Не сум сигурен што добива Википедија на македонски јазик со мое или било чие одземање на администраторски права. Не е дека спречувам некого да си ја работи работата или па има ограничен број места за администратори, па мора да се ослободи некое. Википедија и Викимедија се мој интерес веќе повеќе од деценија, всушност минатата среда се запознав со Chief of Staff на Фондацијата Викимедија и ја презентирав историјата на нашиот проект. Во план ми беше реактивација. Тајмингот на ова гласање не е баш најсреќно и искрено се надевам нема политичка заднина. Разочарувачки е тоа што не сум контактиран и по e-mail, иако тоа го налагаат [https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Bureaucrats правилата]. Исто така, рокот е еден месец, не една недела. Некои од вас можеле да контактираат и по други канали, но тоа е сосема друг муабет. --[[User:FlavrSavr|FlavrSavr]] <small>([[User talk:FlavrSavr|разговор]])</small> 01:50, 14 јули 2020 (CEST)
 
'''(6/0/2); Закажано да заврши во 21:23 ч. на [[12 јули]] [[2020]] г. (CEST)'''