Државен универзитет во Тетово: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
{{Без извори|датум=ноември 2009}}
{{Универзитет
|name = Државен универзитетУниверзитет во Тетово
|image_name = TetovaUniversity1.gif
|image_size = 200px
|established =4 јуни 1994
|staff =
|rector = [[ФехариВулнет РамаданиАмети]]
|faculty =
|city = [[Тетово]]
Анонимен корисник