Разлика помеѓу преработките на „Петта македонска ударна бригада“

нема опис на уредувањето
с
{{Infobox military unit
| unit_name = Петта македонска ударна бригада
| image = 5 македонска ударна бригада.jpg
| image =
| caption = Формирањето на 5-тата македонска бригада на [[Кожуф]]
| caption =
| nickname =
| motto =