Википедија:Селска чешма: Разлика помеѓу преработките

(→‎Здраво: ново заглавие)
 
За какви извори се работи за да ги потврдам информациите во статијата и да ги исполнам условите. За што се работи како да дојдам до тоа, бидејќи во глобала околу 90 посто статијата ми е готова, но сеуште не е објавена и неможе да се пронајди. Ако можеш уште во ова да ми помогнеш како да дополнам тоа што фали за да ја финализираме целосно. Благодарам.
 
== Поштенски списоци поврзани со Вики проектите на македонски јазик ==
 
Поставив [http://mk.wikimedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8 предлог политика] за регулирање на членството и комуникацијата на поштенските листи поврзани со Вики проектите на македонски јазик. Со цел да избегнеме понатамошни недоразбирања, би ве замолил да изразите ваше мислење. Коментарите можете да ги оставите овде, или на страницата за разговор на наведената страница. --[[User:Misos|Милош]] <small>([[User talk:Misos|разговор]])</small> 09:44, 24 септември 2012 (CEST)