Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Кандидати за избрана статија/Свети Евнувиј, Пајсиј и Аверикиј“

 
=== Воздржан ===
{{воздржан}}Статијата е мала.. не сум сигурен{{коментар}}--[[User:M4r51n|M4r51n]] <small>([[User talk:M4r51n|разговор]])</small> 15:43, 5 август 2012 (CEST)
 
<!--Откако ќе ја пополните оваа страница според барањата, Ве молиме избришете ги помошните редови, како што е и овој.-->
 
[[Категорија:Википедија:Кандидати за избрана статија|~]]