Секси шоп e продавница која се занимава со продажба на производи од типот: секси помагала (вибратори, дилда, силиконски вагини, кукли, пумпи за зголемување на машкиот полов орган, итн...), медикаменти (афродизијаци, креми за понтенција, подмачкувачи, спреј за одложување на ејакулација, итн...), еротска долна облека, ДВД филмови, еротски списанија, секси играчки и многу други производи кои внесуваат иновативност и забава во сексуалниот живот, а во исто време го потпомагаат.

Секс-шоп во Лондон

Секси шопови во Македонија Уреди

  • Love Store Архивирано на 3 мај 2007 г., секси шоп во Македонија со лиценца од истоимениот германски шоп.