Добре дојдовте!

Здраво, Soloperme, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Kiril Simeonovski (разговор) 14:39, 3 септември 2011 (CEST)

World Championships in AthleticsУреди

Hi. You're right, I follow athletics and most of the top competitions in other sports. So, if you think, I can help somehow, feel free to ask me. And since you mentioned Macedonia, I suppose you think about the recent performances of the Macedonian sportspeople in the international competitions. Best regards.--Kiril Simeonovski (разговор) 14:39, 3 септември 2011 (CEST)

2011 World Championships in AthleticsУреди

Yes, my friend, i speak English :D. Yes, I'm following the 2011 World Championship in Athletics and also I'm following other sports, like: Basketball, Football, Handball, Tennis, Formula 1, Chess... Also I support Macedonia, which is normal thing, because I live in Macedonia, I'm in Macedonia, and I hope I will live here till I die, because it's a beautiful country. I support Macedonia in any sport, for ex. I don't follow volleyball too much, but when i read that Macedonia is playing in some volleyball competition, I've try to read more on Wikipedia (if there is such an article) and I'll try to watch that game.

And if you need any help, you're welcome. You can ask me anything, and I'll answer you. But please give me a link of your Italian or English Userpage. --Stefan40-3e3e (разговор) 12:06, 3 септември 2011 (CEST)