Добре дојде!

Здраво, Kelovy, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

--FlavrSavr 00:58, 13 август 2006 (UTC)

Minor Barnstar.png The iw fixer barnstar
Thank you for doing minor, but important fixes to interwikis on this project. Keep up the good work. Brainmachinewtf? 23:46, 8 јули 2008 (UTC)
thank You for nice surprise :) --Kelovy 00:46, 9 јули 2008 (UTC)