Добре дојде!

Здраво, DerHexer, и добре дојде на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, видете ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата страница за разговор, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојде!

A pretty quick devandalisation! Congratulations! :))) I wish you a lot of contributions here! ;) --Филип што бе? 00:08, 25 октомври 2007 (СЕВ)

Hehe, you're welcome. ;) Regards, DerHexer 22:14, 24 октомври 2007 (UTC)

Се сомневам дека ја вандализираш википедија. Немој тоа да го правиш, не е убаво.--brest 20:30, 24 ноември 2007 (UTC)

Could you please translate it? Thanks, DerHexer 11:33, 25 ноември 2007 (UTC)
I have to butt in here, as a mistake was made. Brest thought you've been vandalising Wikipedia, so he just wanted to warn you :D Luckily, I'm here to tell him that you're doing a very noble task, fighting vandalism :) Thanks for the help! :D Поречанец A? 13:42, 25 ноември 2007 (UTC)
lol, okay, thanks. :) DerHexer 15:08, 25 ноември 2007 (UTC)
Ok, friend, welcomme to mk.wikipedia.--brest 19:13, 26 ноември 2007 (UTC)
Thanks for your warm welcome. :) DerHexer 19:27, 26 ноември 2007 (UTC)

Thank you brother, you save my life. :) --brest (разговор) 00:34, 20 септември 2008 (UTC)

user unification on es.wikiУреди

aha, so, I don't know that. Can you help me for this. I have similar request for commonswiki, frwiki, and thwiki. Same situation, at these wikies there is user:Brest but without any contribution, so I think it will be no problem to take them for me. help me.--brest (разговор) 13:42, 9 октомври 2008 (UTC)

Yes, that would be no problem. Bot a bureaucrat can't rename "Joe Average", "Brest2007" or something like that to "Brest" or another SULed account. This SUL-account should be deleted first. That can be requested on meta. Regards, DerHexer (разговор) 21:52, 10 октомври 2008 (UTC)
I don't know how, but on th.wiki my request was fulfill, by the local bureaucrat? Any way I will send my request on meta. Best regards.