Разговор:Српско Четничко Движење

Тековни разговори

Статијата е за организација во првата деценија на 2о век. Линковите кон други страни водат кон други статии... Четници и Втора светска војна--Хилариус Книгоподврзувачот (разговор) 08:28, 28 септември 2012 (CEST)

СимболУреди

https://mk.wikipedia.org/wiki/Српски_комитет_на_четничка_акција#/media/File:%D0%93%D1%80%D0%B1_%D0%BD%D0%B0_%D0%A1%D0%A7%D0%94.jpg овој симбол никогаш не бил користен од четниците! Никаков извор нема кој го потврдува ова! Статиите на другите јазици го користат овој симбол: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symbol_of_the_Serbian_Chetnik_Organization.jpg 79.125.178.153 (разговор) 11:08, 8 јануари 2018 (CET)

Назад на страницата „Српско Четничко Движење“.