Опис уреди

{{bk-rt|nation|variant|size=optional|name=optional}}

Параметри
  • nation — име на држава
  • variant (незадолжително) — верзии на знаме
  • size (незадолжително) — големина на знаме
  • name (незадолжително) — верзија на името

Примери уреди

Поврзано уреди

  • Template:bk — за да се појави текстот од десно
  • Template:bk-big — за големо знаме
  • Template:bkw — за женска кошаркарска екипа