Отилија

женско лично име

Отилија е романска поп пејачка.Позната под прекарот Билионера.

Отилија Брума
Роден(а)13 јуни 1992
Сучава, Романија
ПотеклоРоманија
Жанровилатино, поп музика , регетон
Занимањапејачка
Инструментивокал
Период на активност2012–сѐ уште

Дискографија

уреди

Албуми

уреди

Спотови

уреди
Спот Година Режисер
All The Stars 2012. Andrei Leșan
On Fire 2013. Andrei Leșan
Won't Surrender 2014.
Bilionera 2014. Andrei Leșan
Balım 2015.
Aventura 2015. Алекс Кеусу
Iubire adevarata 2015.
Passion 2015. Станислав Христов -Стенли
Diamante 2016. Алекс Кеусу
Prisionera 2017. Ричард Стан
Frunze 2018. Ричард Стан
Devoción 2018. Ричард Стан
I Don't Know 2018. Ричард Стан
Latina 2018.
Adelante 2018. Ричард Стан
Origami 2020. Alex Volintiru
Deli Gibi 2020. Alex Volintiru
Peaches and Cream 2021. Алекс Кеусу
Criminal 2021.
Tu Locura 2021. Алекс Кеусу
Temeraria 2021.
Seu Corpo 2021.
Amor 2021.
Ultimul mesaj 2021.
Nights In Marrakesh 2022. QUBA
Lucky No. 7 2022.
Lerolei 2022.
Jaanu Jaanu 2023.
Otro Trago 2023.
Cappadocia 2023.
Bilionera (Remix) 2023.
Dime 2024.
Pasito 2024.

Надворешни врски

уреди

Наводи

уреди