ОУ „Тошо Арсов“ - Штип


Тошо Арсовосновно училиште во Штип, Општина Штип.

„Тошо Арсов“

Место
Општина: Штип
Нас. место: Штип
Основни информации
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди