ОУ „Даме Груев“ - Куклиш

(Пренасочено од ОУ "Даме Груев" - Куклиш)

Основното училиште „Даме Груев“ се наоѓа во Куклиш, општина - Струмица.

„Даме Груев“

Primary school Dame Gruev - Kuklish (3).jpg
Место
Општина: Струмица
Нас. место: Куклиш
Основни информации
Директор: Валентина Пеливанова
Контактни информации

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

ГалеријаУреди