СМУ „Сергеј Михајлов“ - Штип


Музички Образовен Училишен Центар“ — средно училиште во Штип, Општина Штип.

„Сергеј Михајлов“
Место
Општина: Штип
Место: Штип
Основни информации
Контакт информации
Портал mcentarst.schools.edu.mk

Основање и развојУреди

Учество на натпревариУреди

Освоени наградиУреди

Познати личности кои учеле во ова училиштеУреди

Познати личности кои предавале во ова училиштеУреди

Надворешни врскиУреди