Македонија на Евровизија 2018

Македонија на Евровизија 2018 — 18-то учество на натпреварот за песна на Евровизија 2018 со песната Lost and Found напишана од Бојан Трајковски и Дарко Димитров. Песната била изведена од страна на Eye Cue, музичка група која била избрана од Македонската радиотелевизија (МРТ) за да ја претставува нацијата на натпреварот во 2018 година кој се одржил во Лисабон, Португалија.

Избор на песна за Евровизија 2018
ЗемјаМакедонија
National selection
Selection processВнатрешен избор
Дата13 февруари 2018
Песна: 11 март 2018
ПобедникEye Cue
ПеснаLost and Found
Finals performance
Резултати од полуфиналеНе успеала да се квалификува
(18-то место, 24 поени)

Македонија учествувала во полуфиналната вечер и не се пласирала за финалето.