Лешница

појаснителна страница на Википедија
(Пренасочено од Лешница (појаснување))

Лешница може да се однесува на:

Населени местаУреди

  • Лешница — село во Гостиварско
  • Лешница — село во Кичевско
  • Лешница — село во Горноџумајско, Пиринска Македонија
  • Лешница — село во Светиврачко, Пиринска Македонија
  • Лешница — село во Ловечко, Бугарија
  • Лешница — село во Загорско, Епир, Грција

РекиУреди

ДолиниУреди

ПоврзаноУреди