Википедија:Вавилон
ruРусскийродной язык этого участника.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
mk-0 Корисникот воопшто не разбира македонски.

Ldv1970 е корисник на Википедија.

Этот участник немного понимает славянские языки, в том числе македонский.


Ова е корисничка страница на Википедија.

Ова не е енциклопедиска статија. Ако ја најдете оваа страница на место кое не е Википедија, тогаш гледате пресликана страница. Имајте на ум дека е можно страницава да е застарена, а корисникот кому му припаѓа може да нема лична врска со другата страница што не е Википедија. Вистинската страница се наоѓа на http://mk.wikipedia.org/wiki/Корисник:Ldv1970.