Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Lady Jefferson
Овој корисник живее во Македонија.
Овој корисник е од женскиот пол.
Овој корисник сака мачки.
Овој корисник е член на ВикиПроект Медицина