Категорија:Многу големи категории

Оваа категорија е за категории коишто се премногу големи и имаат потреба од намалување, со тоа што страниците ќе се рекатегоризираат во соодветни поткатегории. Ако не постојат соодветни категории, треба да се создадат.

Со користење на предлошката {{Многуголема}} додавате категорија во оваа категорија. За категории коишто имаат потреба од често одржување, наместо едно распределување, видете Категорија:Категории за распределување.

Поткатегории

Оваа категорија ја содржи само следнава поткатегорија.