Изолеуцин

хемиско соединение

Изолеуцин е органско соединение.

L-Isoleucine
Chemical structure of Isoleucine
Chemical structure of Isoleucine
Назнаки
73-32-5 X mark.svgН
3Д-модел (Jmol) Слика
PubChem 791
Својства
Хемиска формула
Моларна маса 0 g mol−1
Дополнителни податоци
Освен ако не е поинаку укажано, податоците се однесуваат на материјалите во нивната стандардна состојба (25 °C, 100 kPa)
Наводи

НаводиУреди