Извор (појаснување)

појаснителна страница на Википедија

Извор може да се однесува на:

  • Извор — место од кое извира поток или река

МестаУреди

Името Извор е чест топоним на села низ неколку држави:

Македонија
Егејска Македонија
Бугарија
Романија
Србија

ДругоУреди