Преспа (друштво)

(Пренасочено од Друштво Преспа)

Преспа е организација на Македонците коишто живеат во реонот на Мала Преспа во Република Албанија. Претседател на оваа организација е г. Таки Граждани.

Други статии уреди

Врски уреди