Play Pig“ е песна од групата Underworld. Во 2006 била издадена како сингл, со ремикси од Buick Project и Pig & Dan.

„Play Pig“
Underworld-playpigbuickprojectremix.jpg
Сингл од Underworld
Издаден 18 септември, 2006
Формат Грамофонска плоча (12")
Издавачка куќа underworldlive.com
Композитор Рик Смит, Карл Хајд
Продуцент Рик Смит
Хронологија на синглови на Underworld
Vanilla Monkey
(2006)
Play Pig
(2006)
Play Pig (Pig & Dan Remixes)
(2006)

ПесниУреди

12": underworldlive.com, UWR-0600010-4 (Британија/Јапонија)Уреди

  1. „Play Pig“ (Buick Project Remix 1)
  2. „Play Pig“ (Buick Project Remix 2)
  3. „Play Pig“ (Underworld Riverrun Version)

Play Pig (Pig & Dan Remixes)Уреди

„Play Pig (Pig & Dan Remixes)“
 
Сингл од Underworld
Издаден 25 септември, 2006
Формат Грамофонска плоча (12")
Издавачка куќа underworldlive.com
Композитор Рик Смит, Карл Хајд
Продуцент Рик Смит
Хронологија на синглови на Underworld
Play Pig
(2006)
Play Pig (Pig & Dan Remixes)
(2006)
Peggy Sussed
(2006)

Play Pig“ била исто така ремиксувана во неколку различни верзии од Pig & Dan, коишто исто така биле издадени како сингл на 12-инчна плоча.

ПесниУреди

12": underworldlive.com, UWR-0600011-4 (Британија/Јапонија)Уреди

  1. „Play Pig“ (Pig & Dan Re-Mix 1) – 7:58
  2. „Play Pig“ (Pig & Dan Re-Mix 2) – 7:58
  3. „Play Pig“ (Pig & Dan Re-Mix 3) – 3:41

Надворешни врскиУреди