К-15 Телевизија

(Пренасочено од Телевизија „К-15“)

К-15 ТВ е поранешна телевизиска станица во Македонија која емитувала 24 часа македонска забавна музика и К-15 хумор. Сигналот се емитувал на 2 сателита во склопот на пакетот на UBI WORLD TV, Telstar 10 и Optus B3.

К-15
Отпочната2008
ДржаваСкопје, Македонија Македонија
СедиштеСкопје
Веб-странаk-15.com.mk

Поврзано уреди

Надворешни врски уреди