Разлика помеѓу преработките на „МедијаВики:Welcomecreation“

„добредојдовте“ --> „добре дојдовте“
с (нагодувања)
(„добредојдовте“ --> „добре дојдовте“)
<div style="width:{{{width|100%}}}"><div style="height:8px;border:1px solid #8898BF;-moz-border-radius-topright:8px;-moz-border-radius-topleft:8px;-webkit-border-top-left-radius: 8px; -webkit-border-top-right-radius: 8px; background:#C8D8FF;font-size:1px;"></div>
<div style="font-size:small;border:1px solid #8898BF;border-top:0;background:white;padding:5px;">
<center><big>[[Википедија:Вовед|ДобредојдовтеДобре дојдовте]] на [[Википедија]], '''$1'''!</big></center>
<center>Вашата корисничка сметка е создадена.</center><br/>