Разлика помеѓу преработките на „Софиски универзитет „Св. Климент Охридски““

бугари од македонија- не познава такви
(без стари шеги, + види уште)
(бугари од македонија- не познава такви)
{{commonscat|University of Sofia}}
* [http://uni-sofia.bg/ Сајт на Софискиот универзитет „Св. Климент Охридски“]
 
* [http://makedonski-bulgari.blogspot.com/2006/03/blog-post_114298483731614106.html Студенти од Македонија за СУ]
 
[[Категорија:Бугарија]]