Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

 
:Како прво цело време цитирате некои извори од 2-3 битолски веб сајта за кои се сомневам дека се лекторирани правилно. Македонската историја се има изјаснето за ова и сите добро знаеме дека ова не е никако доброволен корпус. Мислам дека не е христијански вака да се шегувате со коските на стотици илјади македонци кои изманипулирани и присилени се испотепале меѓу себе на тие фронтови.--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 00:23, 15 март 2009 (UTC)
 
:: Добро, а зашто гласа за "Македонско-одрински доброволен корпус", како ''ова не е никако доброволен корпус''? --[[User:StanProg|Стан]] <small>([[User talk:StanProg|разговор]])</small> 01:18, 15 март 2009 (UTC)
 
== Гласање ==
 
5.612

уредувања