Разлика помеѓу преработките на „Разговор:Македонско-одрински доброволни чети“

 
=== Против ===
#{{Против}} --[[User:Boyan|Boyan]] <small>([[User talk:Boyan|разговор]])</small> 16:39, 13 март 2009 (UTC) {{коментар}} Ополчение е мошне редок, дијалектен збор во македонскиот јазик. Пренасочувањето од Македонско-одринско ополчение во Македонско-одрински доброволен корпус е добро решение за припадниците на двата ,,табора".
#{{Против}}--[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 16:40, 13 март 2009 (UTC)
#{{Против}}--[[User:Kiril Simeonovski|Kiril Simeonovski]] <small>([[User talk:Kiril Simeonovski|разговор]])</small> 16:41, 13 март 2009 (UTC)