Википедија:Уредувачки денови 2022: Разлика помеѓу преработките

* од Википедија на француски јазик:
** [[:fr:Modèle:Palette Honoré de Balzac]]
 
'''Забелешка:''' Препорачано било изборот на статии да се врши од следниот список на Википедија на македонски јазик:
* [[Предлошка:Оноре де Балзак]]
 
==== Список на учесници ====