Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот/Евиденција за втора седмица“

! [[Биосферен резерват Калакмул]]
|
|5
|
|-
! [[Биосферен резерват Чамела-Куиксама]]
|
|5
|
|-
! [[Национален парк Кумбрес дел Ајуско]]
|
|7
|
|-
! [[Национален парк Комбрес де Монтереј]]
|
|6
|
|}
![[Чини (езеро)]]
|
|5
|3
|-
! [[Национален парк Карпести Планини]]
|
|8
|5
|-
! [[Национален парк Сув Тортугас]]
|
|8
|3
|-
! [[Вилкове]]
|
|4
|2
|-
! [[Езеро Енрикило]]
|
|5
|3
|-
! [[Национален парк Диндер]]
|
|4
|2
|-
! [[Национален парк Северен Велебит]]
|
|6
|3
|-
! [[Национален парк В Бенин-Нигер]]
|
|6
|3
|-
! [[Биом Пампа Квебрадас дел Норте]]
|
|5
|3
|-
! [[Усамбара]]
|
|5
|3
|-
! [[Заштитена област Нгоронгоро]]
|
|8
|3
|-
! [[Езеро Увс (слив)]]
|
|5
|3
|-
! [[Планина Богд Кан]]
|
|6
|3
|-
! [[Национален парк Комодо]]
|
|6
|3
|-
! [[Национален парк Архипелаг]]
|
|5
|3
|-
! [[Мочуриште Запата]]
|
|7
|3
|-
! [[Национален центар за пеперутки]]
|
|7
|3
|-
! [[Биосферен државен резерват Репетек]]
|
|5
|2
|-
! [[Ироаз (море)]]
|
|6
|2
|-
! [[Национален парк Гваделупе]]
|
|5
|2
|-
! [[Шига Коген]]
|
|6
|2
|-
! [[Планина Емине]]
|
|6
|2
|}
! [[Барденас Реалес]]
|
|6
|4
|-
! [[Биосферен резерват на пеперугата монарх]]
|
|10
|9
|-
! [[Ел Анголо (резерват)]]
|
|5
|5
|-
! [[Национален парк Хуаскаран]]
|
|8
|6
|-
! [[Биосферен резерват Рио Платано]]
|
|9
|7
|-
! [[Таза]]
|
|6
|6
|-
! [[Национален парк Словински]]
|
|6
|5
|-
! [[Берленгаш]]
|
|9
|7
|}
! [[Мегидо]]
|
|5
|5
|-