Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот/Евиденција за прва седмица: Разлика помеѓу преработките

Нема опис на уредувањето
! [[Бајуви дупки–Џинџирица]]
|
|6
|
|-
! [[Природен резерват Магадан]]
|
|6
|
|-
! [[Природен резерват Курил]]
|
|6
|
|-
! [[Национален парк Централен Балкан]]
|
|6
|
|-
! [[Резерват Али Ботуш]]
|
|6
|
|-
! [[Бистришко браниште]]
|
|5
|
|-
! [[Природен резерват Сребарна]]
|
|6
|
|-
! [[Национален парк Каналски острови]]
|
|10
|
|-
! [[Национален парк Секвоја]]
|
|9
|
|-
! [[Национален парк Кралски Остров]]
|
|10
|
|-
! [[Национална шума Ел Јунке]]
|
|8
|
|-
! [[Мамутска пештера (национален парк)]]
|
|10
|
|-
! [[Биосферен резерват Јорнада]]
|
|6
|
|-
! [[Нежидерско Езеро]]
|
|7
|
|}
! [[Голија]]
|
|6
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
 
! [[Национален парк Татра]]
|
|6
|
|-
! [[Национален природен резерват Волонг]]
|
|7
|
|-
! [[Атлантска шума]]
|
|6
|
|}
! [[Биосферен резерват Северна Виџема]]
|
|7
|
|-
! [[Природен парк Ел Естрахо (Проток)]]
|
|5
|
|-
! [[Природен резерват Јатонг]]
|
|5
|
|-
! [[Јакушима]]
|
|7
|
|-
! [[Национален парк Конгари]]
|
|6
|
|-
! [[Силенто]]
|
|5
|
|-
![[Национален парк Бундала]]
|
|5
|
|-
![[Природен резерват Катун]]
|
|4
|
|-
![[Национален парк Ману]]
|
|4
|
|-
![[Опсегот Крокер]]
|
|4
|
|-
![[Национален парк Комое]]
|
|7
|
|-
![[Национален парк Швајцарија]]
|
|5
|
|-
![[Биосферен резерват Источен Ветерн Скарп]]
|
|5
|
|-
![[Биосферен резерват Дана]]
|
|5
|
|-
![[Делта Ориноко]]
|
|5
|
|-
![[Езерото Чини]]
|
|4
|
|}
! [[Национален парк Таи]]
|
|10
|
|-
! [[Ланзароте]]
|
|10
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
! Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
! Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
! Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
! наслов на статија 2
|
|
|
|}
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник: ]]
! Статија
! Ж1
! Ж2
! Ж3
|-
! наслов на статија 1
|
|
|
|-
|
|}
 
{| class="wikitable"
|+ [[Корисник:Vila Rosa]]
! [[Биосферен резерват на Албанија]]
|
|2
|
|-