МедијаВики:Anonnotice: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Ознаки: Рачно отповикување Отповикано
Нема опис на уредувањето
Ознака: Отповикано
[[Податотека:CEE Spring Logo transparent.svg|лево|30п|Уредувачки натпревар „СИЕ Пролет 2021“]]
Од 1 до 30 април 2020 година, на Википедија на македонски јазик ќе се одржува меѓународниот уредувачки натпревар: „'''[[Википедија:Уредувачки натпревари/СИЕ Пролет 2021|СИЕ Пролет 2021]]'''“. Прочитајте ги упатствата на проектната страница, земете учество и освојте една од наградите!
 
{{-}}
[[Податотека:Уредувачки натпревари.svg|лево|30п|Уредувачки натпревар „Потребни статии“]]
Од 19 април до 9 мај 2021 година се одржува уредувачки натпревар на тема „'''[[Википедија:Уредувачки натпревари/Биосферни резервати во светот|Биосферни резервати во светот]]'''“, наменет исклучиво за ученици на возраст од 15 до 18 години. Прочитајте ги упатствата на проектната страница, земете учество и освојте една од наградите!