Cream: Разлика помеѓу преработките

[проверена преработка][проверена преработка]
Избришана содржина Додадена содржина
с →‎Студио албуми: Исправка на врска, replaced: The Official Charts Company → The Official Charts Company using AWB
с →‎2005, концертите во ''Royal Albert Hall'' и ''Madison Square Garden'': Правописна исправка, replaced: Њујорк Сити → Њујорк
Ред 73:
Билетите за сите четири настапи биле продадени за помалку од еден саат. Изведбите биле снимени на компакт диск и на ДВД. Присуство земаа и [[Пол Мек Картни]] и [[Ринго Стар]], Стиви Винвуд, [[Роџер Вотерс]], Брајан Меи, [[Џими Пејџ]] од „[[Led Zeppelin]]“, [[Мик Теилор]] и Бил Вајман. Реобединувањето го обележа првиот пат кога бендот во живо ги свиреле песните „Badge“ и „Pressed Rat and Warthog“.
 
Реобединувањето во „Royal Albert Hall“ го покажа успех и на приватно и на финансиско ниво поради што тие одлучиле да го направат истот и во САД. „Cream“ одбрале да свират на само едно место, „Madison Square Garden“ во Њујорк Сити, од 24 до 26 октомври, 2005. Претставите беа проследени со некои контроверзии околу билетите: промотерите на концертите направиле договор со компанијата за кредитни картички „American Express“ да направат достапни билети на муштериите на „American Express“ само една недела пред настапот.
 
==2006-денес==
Преземено од „https://mk.wikipedia.org/wiki/Cream