Разлика помеѓу преработките на „Естреја Овадија-Мара“

нема опис на уредувањето
 
{{рв|Estreya Ovadia}}
* [http://bitolatourist.info/mk/za-bitola/licnosti/286-2010-04-12-22-31-13 Биографија на Естреја Овадија - Мара], туристички инфопортал на Битола
* [https://kok.memoryoftheworld.org/Stojan%20Risteski/Estreja%20Ovada%20Mara%20(574/Estreja%20Ovada%20Mara%20-%20Stojan%20Risteski.pdf Stojan Risteski, “Estreja Ovađa Mara: Životni put i revolucionarno delo”, 1978.]
* [http://www.itarpejo.org/809-spomenik-na-borci-od-vtorata-svetska-vojna Споменик на паднатите борци во Втората светска војна во Мариово], „Итар Пејо“
 
5.936

уредувања