Разлика помеѓу преработките на „Методија Андонов - Ченто“

* [http://www.makedonskosonce.com/broevis/2005/sonce565_566.pdf/22_24_cento.pdf Жаклина Митевска „Не му се судеше на Ченто, му се судеше на АСНОМ“], „Македонско сонце“
* [http://www.vest.com.mk/default.asp?id=43679&idg=3&idb=661&rubrika=Revija „Ченто живееше во скромен стан, а Колишевски ја зема најубавата куќа на Илинденска“, Сеќавања на личниот возач на Ченто) („Вест“, 21.09.2002)]
*Васко Марковски [https://documents-mk.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html „Носевме малтер со Ченто“], Форум, бр.193, 5 јуни 2009
* [http://www.makemigration.com/ASNOM/prvo.htm Дел од сеќавањата на Ченто]
* [http://mk.wikibooks.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%90%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2_-_%D0%A7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE Документи за Ченто на Викикниги]
257

уредувања