Категорија:Воени заробеници: Разлика помеѓу преработките

нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
Нема опис на уредувањето
 
{{Катпов|Воено заробеништво}}
{{рв|Prisoners of war}}
 
[[Категорија:Воени лица|Заробеници]]
Оваа Категорија е за [[воени заробеници]] и поврзани теми.
 
'''Поврзано:'''
*[[:Категорија:Заточенички логори]]
*[[:Категорија:Концентрациони логори]]
 
[[Категорија:Воени лица]]
[[Категорија:Затвореници]]
[[Категорија:Воени жртви|Заробеници]]