Разлика помеѓу преработките на „Страни на светот“

Одбиена последната промена (од 212.110.91.13) и ја поврати преработката 3362401 на KasparBot
(Одбиена последната промена (од 212.110.91.13) и ја поврати преработката 3362401 на KasparBot)
* [[Компас]]
 
 
ЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊЊассасааааааааа се означува компасот
{{Страни на светот}}