Разлика помеѓу преработките на „Википедија:Селска чешма“

[[User:Vekip8|Vekip8]] <small>([[User talk:Vekip8|разговор]])</small> 13:39, 23 мај 2013 (CEST)
:Инфокутија за што? Ако не копирај од англиската википедија и пастирај на оваа. Би требало да изпадне :) --[[Корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="#00008B" size="3px">Р</font>''']] [[Разговор со корисник:Raso mk|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">ашо</font>''']][[Image:Aero-stub img.svg]] 13:57, 23 мај 2013 (CEST)
::За вински сорти. Ама некако не испаѓа.. :) [[User:Vekip8|Vekip8]] <small>([[User talk:Vekip8|разговор]])</small> 14:00, 23 мај 2013 (CEST)
 
== >500 активни корисници ==
1.224

уредувања