Разлика помеѓу преработките на „Разговор:За македонцките работи“

Има врска, затоа што Мисирков се е откажал од книгата си.
(Има врска, затоа што Мисирков се е откажал од книгата си.)
 
:: А всушност Петко, насловот на книгата е "За '''македонцките''' работи", па така да мислам дека контроверзијата не е во врска со книгата. [[Корисник:Boyan|Boyan]] 15:28, 24 Ноември 2005 (UTC)
 
::: Има врска, затоа што Мисирков се е откажал од книгата си. --[[Корисник:5ko|5ko]] 15:30, 24 Ноември 2005 (UTC)
398

уредувања