Разлика помеѓу преработките на „Разговор со корисник:Muad'Dib“

Патем, приметив дека ниеднаш не порекна дека не си македонец (настрана тоа што корисникот Македонец го зборува). Во тој случај, што би бил? (се разбира, ако сакаш да кажеш). Поздрав. --[[Корисник:Bjankuloski06|Б. Јанкулоски]][[Разговор со корисник:Bjankuloski06|<sup>''разговор''</sup>]] 10:39, 26 Мај 2006 (UTC)
:Јас сум екстремен либералист, односно сметам дека се треба да биде дозволено (освен правење лошо на некој друг). Еве ѕирни тука http://www.wikocracy.com/wiki/index.php/The_perfect_constitution , статија создадена (и одржувана) од мене според мојот идеал на совршен устав. Ако баш морам да бидам одбележан со некое име, одбележи ме како граѓанин (ама не баш). Јас не сум националист.
--[[Корисник:Muad'Dib|Muad'Dib]], 14:09, 26 Мај 2006
:Мислам дека најблиску се доближувам до марксистичката идеја за човек (според умот, секако), но сум и малку понатаму бидејќи не признавам „диктатура на пролетаријат“ туку едноставно сакам само анархистички комунизам, без никаква диктатура туку слободни асоцијации. Ај многу го затупев.:-)) И то. --[[Корисник:Muad'Dib|Muad'Dib]], 14:09, 26 Мај 2006
 
==Иницијатива 22,222==
235

уредувања